More Views

  • Perfect Fit Cock Armour Buzz Transparant

Perfect Fit Cock Armour Buzz Transparant

  • Materiaal: Siliconen
  • Power: 3x LR44
  • Kleur: Transparant

Be the first to review this product

  • This product is: in stock.
Place your order before 22.00 hours and your product will dispatch today.
€50.95
qty

Uw bestelling wordt gratis verzonden!

Product description of "Perfect Fit Cock Armour Buzz Transparant"

Top

Cock Armour Buzz is een vibrerend product voor mannen; het maakt gebruik van Perfect Fit's revolutionaire Body-Fit ontwerp die past als geen ander product. Het is een zeer comfortabele en veilige fitting. De verbazingwekkende vorm zorgt ervoor dat de vibrerende bullet in de perfecte plaatsing wordt gevestigd, het verstrekken van een opwindende ervaring die plezierig is voor beide partners. 

Het innovatieve ontwerp en ongelooflijke rekbare materiaal maakt het mogelijk om de meeste mannen van elke lengte of omtrek te passen en zullen de meeste partners te stimuleren wanneer de 3-speed vibrerende bullet is ingeschakeld. De Body-Fit vorm is een Perfect Fit innovatie en maakt gebruik van een holle vorm die integreert met de mannelijke anatomie waardoor hij vertrouwen krijgt bij het gebruik van het product.

Cock Armour Buzz is gemaakt van PF Blend dat is een melange van siliconen en TPR ontwikkeld om een superieure stretch, comfort en duurzaamheid te bieden. Het is verkrijgbaar in zwart en clear en is te gebruiken met water gebaseerde glijmiddelen; maar het kan niet worden gebruikt met latex.

Batterijen: 3x LR44 (meegeleverd)

Perfect Fit producten die worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor volwassene en te gebruiken als speeltjes voor plezier. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Geen medische claims worden gegarandeerd of gesuggereerd door het gebruik van deze producten. 

Product video

Top

Product features

Top

General

Brand Perfect Fit

Prices

Label N/A

DJset

DJ set N/A

Specificaties

Merk Perfect Fit
Materiaal Sillicone
Kleur Transparant

Reviews about Perfect Fit Cock Armour Buzz Transparant

Top

Write Your Own Review

You're reviewing: Perfect Fit Cock Armour Buzz Transparant

How do you rate this product? *

Beoordeling

Additional service and warranty

Top