More Views

  • Doxy Wand Massager Roze
  • Doxy Wand Massager Roze
  • Doxy Wand Massager Roze

Doxy Wand Massager Roze

  • Materiaal: Aluminium en silliconen
  • Power: Stekker
  • Kleur: Roze

Be the first to review this product

  • This product is: in stock.
Place your order before 22.00 hours and your product will dispatch today.
€109.95
qty

Uw bestelling wordt gratis verzonden!

Product description of "Doxy Wand Massager Roze"

Top

's Werelds meest krachtige wand stimulator. Verkrijgbaar in vier kleuren.

De Doxy is 's werelds meest krachtige netvoeding wand stimulator. Gelanceerd in 2013, trekt het een groeiend aantal liefhebbers aan, die graag experimenteren met deze zware, maar beheersbare, intieme stimulator. 

Ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in onze fabriek in Cornwall, is de Doxy het langverwachte antwoord van het Verenigd Koninkrijk op de nu gediscontinueerde Hitachi Magic Wand. In een markt overspoeld door goedkope - en vaak gevaarlijke - imitaties, wilden we de reputatie van de op het net aangedreven wand stimulator terugvorderen.

Het geheim van het succes? Het draait allemaal om de kop.

Gemaakt en gegoten van aluminium, betekent dit het gewicht en het mechanisme in de kop van Doxy eerder rolt en gromt, dan zoemt. Die krachtige vibraties die diep in het lichaam penetreren, zijn buitengewoon effectief bij het gebruik als algemene lichamelijke stimulator of voor intieme bedoelingen. Terwijl velen zich tevreden stellen met de lagere instellingen, kan de Doxy oplopen tot 9.000 RPM: het is de perfecte tool voor degenen die de mogelijkheid willen om hard en snel te spelen.

Aangezien we onze klanten meer willen bieden, is Doxy de enige staf stimulator met een gecontroleerde puls instelling. Deze neemt rommelende vibraties van laag naar hoog en weer terug en met variabele snelheden, het voegt een hele nieuwe dimensie aan je ervaring toe.

Het uitzoeken wat voor jou werkt is allemaal onderdeel van het plezier, dat is de reden waarom de Doxy ideaal is voor vrouwen en koppels die bereid zijn om de verschillende niveaus van opwinding te verkennen.

Alleen hoogwaardige materialen zijn gebruikt bij de productie van onze stimulator en de veiligheid staat op nummer 1 van het ontwerp. De zachte hoofdbedekking is gemaakt van een hypoallergene medische kwaliteit materiaal dat vrij van latex of ongewenste ftalaten is. Bovendien is Doxy één van slechts een handvol van de speeltjes op netvoeding uitgerust met een stekker top voeding (PSU), wat betekent dat een lage gelijkspanning in de stimulator zit. Niet alleen maakt dit het volledig veilig, maar het betekent dat je Doxy over de hele wereld gebruikt kan worden.

Doxy biedt vrouwen en koppels een niveau van kwaliteit en sensatie die momenteel ongeëvenaard kan worden door een andere wand op de markt.

Product features

Top

General

Brand Doxy

Prices

Label N/A

DJset

DJ set N/A

Specificaties

Merk N/A
Power Stekker
Kleur Zwart
Diameter 3.5 - 3.9cm
Lengte 30cm en groter
Materiaal RVS, Sillicone

Reviews about Doxy Wand Massager Roze

Top

Write Your Own Review

You're reviewing: Doxy Wand Massager Roze

How do you rate this product? *

Beoordeling

Additional service and warranty

Top